March 29, 2023

Pas lajmeve të një krize apo ndarje mes çiftit Afrona-Blero, këngëtari më në fund ka folur drejtpërdrejt për këtë çështje.

I ftuar për një intervistë në T7ai tha se nuk do të komentohet rreth kësaj gjëje pasi ka një lloj fobie në këtë drejtim.

“Nuk mundem me thene asgje hiç.

Thjesht është shumë personale dhe nuk kam koment në atë drejtim.

Kërkoj mirëkuptim edhe nga ju edhe nga mediat e tjera sepse sa i përket kësaj pjese, ajo çfarë mundem të shpreh është që nuk ka qenë një e kaluar e mëhershme e mirë dhe kam një lloj fobie në këtë drejtim dhe nuk dua të komentohem në atë drejtim mundësisht” tha Blero.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *