March 29, 2023

“Teoricieni Alfred Cako ngritur pretendimin se tensionet Serbi-Kosovë janë planifikuar nga ‘Iluminati me policin e mirë (Perëndimin) dhe policin e keq ((Rusinë)’.

Cako paralajmëron se së shpejti Rusia do shkëputet tërësisht nga Europa dhe se shqiptarët do shkojnë drejt perëndimit.

Postimi i Alfred Cakos:

Konflikti i stisur Serbi-Kosove i organizuar nga Iluminati me policin e mire (Perendimin) dhe policin e keq ((Rusine).

Se shpejti, Rusia ne BRICS dhe jashte Europes, shqiptaret ne perendim.

Por te dy palet sundohen nga Mafia Khazare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *