June 4, 2023

“A erdhi koha për themelim të një UÇK-je të re për ta mbrojt Kosovën edhe nga agresioni islamik, siç luftuan në vitet 1993-1999?”

Ibrahim KELMENDI

///

Comments:

Arjan Krasniqi
Po valla, edhe ty po te bojme Marshall ?

Burhan Lata
Islsmo-vehabistet në Kosovë i kemi si dhuratë kryesisht nga ‘themeluesit dhe udhëheqësit’ e UÇK-së, si: H. Thaçi, J. Krasniqi, F. Limaj me Co. e injorantëve për çështje të mëdha shoqërore, që udhëhoqen padrejtësisht dhe idiotësisht me shtetin e ri të Kosovës.

Tafil Miftari
Burhan Lata e verteta e hidhur

Toskeria Toskeria
Burhan Lata kur te permendesh Hashim Thaçin laje gojen !

Visar Shehu
Emrin Ibrahim, e me fole per keto tema kaq madhore, s’po te shkon ?

Haxhi Dakaj
A mire edhe Gjermanin me qliru, se shume po Ja bejne hysmetin fese!

Arsim N. Sejdiu
Ibrahim Kelmendi ky “agresion” mund të luftohet vetëm me ngritje të cilësisë në shkollat laike përmes planprogrameve të shkollës kombëtare.

Musa Krasniqi
Arsim N. Sejdiu Pajtohem por heqja thonjezat fjales “agresion” sepse është në fakt agresion shumë mirë i planifikuar dhe shumë i investuar nga fqinjet tanë grabitqarë ndersa kombi është plotesisht i pambrojtur nga ky agresion.

Makush Tufa
Arsim N. Sejdiu Siç kena mesuar ne prej viteve 75-81.Kurre emer Xhami apo fe nuk kemi ndegjuar nga prof.tane.Shendet.

Mehmet Xhemali
Musa Krasniqi nuk eshte kurrfar agresioni i planifikuar nga askush, por eshte kultura orientale e shumices se popullit! 95% e popullates bejn dasma si me qene ne Jemen, Bejrut , Bagdad pra e njejta ceremoni, shtoja edhe shijen per muzik tallava ( qe i perngjan ilahive) ! Pra askush faj nuk ju ka qe nuk ndani kurrfar vlere me perendimin! Pak me qen autokritik me mire kishte qene, se me ua lene fajin fqinjeve e armiqeve te jashtem e te mbrendshem si diktatura e enver hoxhes!

Bexhet Toci
Zor se mblidhen me luftu se frigohen prej hoxhve ma shum se pi çdo gjëje?

Mehmet Xhemali
Bexhet Toci nuk frigohen por ndajn vlera te perbashketa shumica e shqiptareve te Kosoves, sikur ne Avganistan me talibanet! Iriqin kot mundohesh ta largosh prej therrave se ai prap ne therra e ndjen veten me mire, thot nje proverb!

Afrim Nimanaj
Ish UÇKja ,kishte plot te till!!, me dhunë apo firc nuk arrihet asegje,pra mbetet shkollimi ,edukata ,..emancipimi..

Nexhmi Ejupi
Qe pastaj t’ia arrestojme kreret e ti denojme ????

Bashkim Kombi
Eshte dashte qe sapo ka mbaruar lufta me Serbinë, UÇK të te vazhdojë mbrojtjen e vendit nga agjendat radikale fetare, edhe pa arme. Tani me duket se jane vonuar.

Sali Bytyqi
E themelon, po prape ta marrin, Abraham!

Ledrion Kosova
Pse nuk fillove prej vetes si p.sh me e likvidu baben tond se ka qen hoxhe. O ibro mjeran plak.

Naser Aliu
Jo, se shqiptari nuk vret për fe!

Gjevat Bacaj
Një ndër postimet më të qelluara Ibrahim”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *