March 29, 2023

Fotoja që shihni më poshtë është e politikanes shkodrane Jozefina Topalli, e cila ka ndarë një foto të vjetër me vajzën e saj, kur ajo ishte e vogël.

Kujtojmë se Jozefina Topalli ka qenë ish-kryetare e Kuvendit të Shqipërisë në kohën e Berishës dhe njihej si një nga figurat më të rëndësishme në PD.

Jo pati një shkëputje disavjeçare nga politika, dhe së fundmi ajo më rikthimin e Berishës në krye të PD-së, u rikthye sërish, duke u rreshtuar krah tij.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *