June 4, 2023

Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Haki Abazi, përmes një postimi në Facbook, ka pyetur nëse ndryshimi i proklamuar duhet të “reduktohet në rehabilitim të atyre që i kanë shërbyer në një formë atij sistemi të korruptuar e kriminal që synohet të ndryshohet”.

Abazi thotë se “servilët janë poçavra të ndyera që i biejnë kujdo dhe kurdoherë në gjunjë e besa edhe i bëhen pjesë çdo pushteti”.

“Pyetja është nëse me servilë e poçavra të ndyera mund të ndërtohet e zhvillohet shteti? A duhet ndryshimi të reduktohet në rehabilitim të atyre që i kanë shërbyer në një formë atij sistemi të korruptuar e kriminal që synohet të ndryshohet!?”, ka shkruar Abazi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *