March 27, 2023

Elvana Gjata është një prej këngëtareve e cila është po thuajse gjatë gjithë kohës në koncerte, sidomos gjatë kësaj sezone vere.

Shpeshherë ata gjenden përball situatave të vështira kur bëhet fjalë për të dashurit e tyre, sidomos familjar.

Ndodh që ata nuk janë të pranishëm në festa ku mblidhen gjithë familja, por nuk mund të jenë aty edhe kur ata festojnë ditë të rëndësishme për ta, sic është ditëlindja.

Babi i Elvanës feston ditëlindjen dhe ajo nuk mund të ishte aty për ta urar, pasi ishte në koncertin më të madh në Kosovë i cili mbahet një herë në vit “Sunny Hill”.

Mirëpo, nëpërmjet një videoje në ajo bashkë me gjithë të pranishmit ia kënduan këngën e ditëlindjes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *