March 27, 2023

Si mysafire në emisionin e verës në T7, ishte bashkëshortja e Milaim Zekës, Edlira Qefalija – Zeka.

jo gjithashtu për marrëdhënien që ka me bashkëshortin, me të cilën ka vite që është e martuar.

Dhe duke rrëfyer për historinë e dashurisë, në një moment përlotet ajo. Me t’u përmendur babai i saj, Qefalija – Zeka nuk mund t’i ndalë lotët.

“Më emocionon, sepse babi nesër i bën dy vite që ka ikur”, u shpreh ajo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *