June 4, 2023

Xhemi Shehu tregohet gjithmone e rezervuar ne rrjetet sociale per publikimin e fotove te familjes se saj. Ajo ka vendosur te tregoje per ne nje person shume te dashur , mamin e saj.

Pak kohe me pare Xhemi postoi nje foto ne palester me te dhe kuptuam qe mes tyre kishin nje marredhenie si shoqe.

Kush e kishte menduar se ato ishin kopje te njera-tjetres?

Xhemi ne nje foto te publikuar ne InstaStory shihet bashke me mamin e saj dhe kuptuam qe bukurine Xhemi e paska marr nga ajo.

Me floke te verdha e te tipare te theksuara, e buzeqeshur dhe nje zonje e kuruar. Pervec ngjashmeris se madhe me te bijen,ka edhe me niperit e saj, Martinin dhe Gabrielin.

Tani pas kesaj foto mund te themi qe bukuria nuk ka moshe.
Si dy pika uje apo jo?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *