May 28, 2023

Einxhel Shkira mori një dedikim të ëmbël nga kunata e saj. Motra e Dagzit publikoi një foto me kafe dhe shkroi:

”Kuni mos je për një kafe turke më mungon”. Derisa Einxhel e riposton duke thënë se i mungon edhe asaj dhe do vij së shpejti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *