May 28, 2023

Ajo për momemntin është njëra nga emrat më të përfolur kohëve të fundit.

Shkurte Gashi, vazhdon që me zërin dhe këngët e saj të reja të jetë gjithmonë në qendër të vëmendjes.

Ndonëse pak muaj më parë ajo u bë nënë për herë të parë, profesionin e saj asnjëherë nuk e ka lënë anash, duke qenë kështu njëra nga këngëtaret më aktive.

Duke qenë se është gjithmonë afër publikut, ajo normalisht që duhet të duket bukur, e trupin e saj si manikene e ka treguar në fustan të ngushtë./ORAinfo/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *