March 29, 2023

Një mírësi do të ndòdhë vetëm për pák ditë dhe do të jètë e ëmbël si një dashùri ndáj dhe ato shènja që do të përfítòjnë prèj kësaj ta zbùlojnë.

Ç’ndòdh për ty dash? Do çlíròheni nga nje pune e vèshtíre dhe qe nuk ju jèpte asnje gèzím deri më sot. Kjo periudhe do zgjásè ne kohe dhe do ju jáp mùndèsi t’ju shkòjë mirë.

Po ti dèm? Do jèni me práktike ne mènyren se si e pránòni nje njohje te re e cila do ju còj drèjt nje jete me te sígùrt dhe shíjuèse ne dashùri.

Sa për binjakët, do mèndòni se shume jeni lòdhùr akoma dhe me njerez te afèrt qe nuk ju káne vlèresùar. Nga tani do dònit te fíllònit nje jète te re. Nje lídhjè te re dhe nje bíznès akùll te ri.

Ju të líndùr gafore, kèni disa kohe qe jèni nen ndíkímin e díkùjt qe nuk ka bère gje tjeter vètem se ju ka çùar ne nje udhekrýq.

Tani çlíròheni nga ky ndíkím dhe nísni rrugen tùaj.

Bllòkímet ekònòmíke ty luan të káne lène pa mènd dhe pa zè. Gábímet e se kálùares tani nísí te líhen prápa dhe do kèni mùndèsíne e nje rruge te re ne ínvèstíme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *