January 31, 2023

Semi Jaupaj, ishte njëra nga pjesëmarrëset në Big Brother Vip Albania. Karrierën e ka nisur si këngëtare dhe po vazhdon të sjellë këngë shumë të bukura dhe të dëgjuara.

Hyrja e Saj në formantin e Bigut ia hapi dyert asaj të ketë edhe më shumë suksese në botën artistike.

E së fundmi këngëtarja bukuroshe ka ndarë një imazh, ku shihet se ka bërë një ndryshim në pamjen e saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *