June 4, 2023

Aktorja, Jennifer Coolidge ka zbuluar se ka fjetur me 200 burra për shkak të rolit të saj të famshëm në filmin e vitit 1999.

Ndërsa ajo është e njohur edhe për rolin e saj në “Le gally Blo nde” dhe së fundmi në “Wh ite Lot us”, 60-vjeçarja tha për Variety se “American Pie” i solli asaj më shumë kënaqësi sesa thjesht famë.

“Disa punë, po shkoj disi, ‘Uau, nuk ia vlen të punosh për këtë.’ Ajo që shkroi Majk, unë rrija deri vonë çdo natë. Unë kam bërë një gjë vërtet të drejtë në jetën time.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *