March 27, 2023

I Ashtuquajturi hoxha nga shkupi Tim Shkupi se fundmi ne rjetet socxiale ka shperndare nje status ne rjetin social facebook ku tregon se si nje dijetar i njohur arab ne nje nga televizionet arabe paska thene se me i keq se jahuadia eshte vetem shqiptari.

Ai e komenton kete ne menyr shum vullgare-“Pak ose hic gjen prej klerikeve ne Lindjen e Mesme qe flasin ne kete menyre per turqit, por per shqiptaret i ke me bollik dhe kjo vjen si pasoje se shqiptaret ua kane shkerdhy me te mirat qe i kane pasur ne Bejrut dhe ne Kajro, jane munduar me i ba njerez, te qytetruar, por kane mbetur pagan, race e Darios.

Kur t’ju flet ndonje qyl ne shqip per dijetare te Lindjes se Mesme, me ja rras me nje veze ne ball e fiton nje xhenet, me dy veze i fton dy xhenete.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *