May 28, 2023

“Pjesë të ndryshme të fytyrës dhe kokës sime janë fr yrë prej disa ditësh”. Me këto fjalë Ermal Meta shpjegoi për fansat e tij problemin shëndetësor me të cilin është përballur këto kohë. Një problem i një natyre të panjohur: pikërisht për të gjurmuar shkaqet dhe për të filluar kështu një cikël specifik trajtimesh, ai njoftoi anulimin e dy koncerteve, në Peschici dhe Giffoni (26 dhe 27 korrik).

Së fundmi artisti me origjinë shqiptare ka dhënë një intervistë për mediat italiane në lidhje me këtë çështje dhe jo vetëm.

“Më është dashur të pezulloj disa aktivitete pune që të mund të hetoj shkaqet dhe më erdhi keq, por ishte e nevojshme. Për fat të mirë, me një trajtim të synuar dhe të papritur, gjithçka shkoi mirë. Në fund nuk ishte asgjë shqetësuese,”-tha Ermali.

Nuk ishin vetëm problemet shëndetësore tema e kësaj interviste. Këngëtari u ndal gjithashtu në kohën kur jetonte në Shqipëri , e cila përkon me regjimin komunist.

“Çdo fjalë mund të lexohej si një pozicion përmbysës në lidhje me një ‘kod’ që duhej të intuitohej, të përvetësohej.

“Mendoj se kjo më bëri të fshihesha, edhe pse periudha më e vështirë ishte nga rënia e re gjimit, në 1991, deri kur u largova në 1994. Nuk do ta fal kurrë babanë tim, i cili na la vetëm në ato vite të tm err s hme,”-u shpreh Meta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *