January 31, 2023

“Më mirë luftë, se sa “Zajednicë!”

Në rregull për të kaluarën, sot jemi në vitin 2022 dhe KM është gjenerata e Albin Kurtit.
Nëse kem ba një luftë, e bëjmë edhe tjetrën!!!

Hic mos u mërzit ti për atë punë, edhe të tjerët si ti!!!

Kur jemi te marrëveshjet ndërkombëtare, është mirë të sjellish krahasime se shqiptarët në Maqedoni nuk kanë “zajednicë”, lëre që nuk kanë “zajednicë”, nuk janë as për së afërmi me të drejtat e serbëve në Kosovë, por edhe më e keqja është se betejat e shokut tënd Ali Ahmetit për ta betonizuar Maqedoninë si shtet me gjuhë sllavo-maqedone, na shitet politikë kombetare-shqiptare, gjë që lëre që nuk është, por nuk është as politikë e vlerave demokratike Evropiane!!!””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *