May 28, 2023

Perfeksioni nuk ekziston dhe këtë gjë e kanë kuptuar edhe personazhet publikë shqiptarë.

Ndonëse fotot e tyre janë të gjitha të kuruara deri në detaj ka raste kur (veçanërisht) vajzat e showbizit tregojnë defektet ose gjërat që do donin të ndryshonin në fizikun e tyre.

Përshembull Ronela Hajati urren formën e këmbëve të saj dhe këtë gjë na i ka bërë me dije edhe përmes kësaj fotoje që ka postuar në rrjetet sociale.

Ndërsa Armina Mevlani po mendon që të zvogëlojë gjoksin e saj, kjo për faktin që ai i ka shkaktuar problemin e skiolozës, por fakti që ajo nuk ka bërë operacion është se i ka shumë frikë këta të fundit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *