May 28, 2023

Behet fjale per Fikun. Fiku apo fiqi është një frut i stinës së verës,

i cili konsiderohet edhe si fruti i parajsës, sepse ripërtërin, forcon, ruan shëndetin dhe largon rrudhat.

Ai është i njohur për vetitë shëruese.Më poshtë vijojnë disa nga këto veti:

1. Përmbajtje e lartë e magnezit. Magnezi është një nga elementet bazë që e mbron sistemin tonë nervor nga stresi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *