June 4, 2023

Milot dhe Edona Llalloshi janë motër e vella që kanë kenduar shpesh bashke.

Edhe pse nuk kanë sjellur ndonjë këngë të re ata këndojnë shpesh bashkë në dasma.

Së fundmi nga atje kanë publikuar foton më të ëmbël.

Kuruar deri në detaje të dy duken kaq bukur./InfoKosova/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *