March 31, 2023

Prezantuesja e njohur, Elita Rudi ishte mysafire në emisionin e verës në T7 dhe tregoi për planet e saja.

Ndërsa, kur bëhet fjalë për jetën e saj personale ajo nuk e lë asnjëherë pa e përmendur edhe bashkëshortin e saj, këngëtarin Gjiko.

Çifti tashmë ka dy fëmijë, një djalë dhe një vajzë, dhe, duket se këngëtari po i kërkon asaj që ta zgjerojnë familjen.

Por, nuk duket te jenë dakord me njëri-tjetrin pasi Elita tha se mjaftojn Zeri dhe Bota dhe se ndihet e permbushur me ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *