March 27, 2023

Ajo është shumë aktive dhe publikon me fansat imazhe e video të ndryshme.

Fjala është për këngëtaren e mirënjohur të skenës shqiptare, Mihrije Brahën, e cila përmes rrjeteve sociale vazhdimisht informon ndjekësit për më të rejat në jetë e karrierë.

Përkundër moshës meqë tani është 54-vjeçare, ajo kujdeset vazhdimisht për paraqitjet e daljet publike.

Se fundmi këngëtarja po i kalon pushimet në bregdetin e Malit të Zi, nga atje, Mihrija kë publikuar disa foto goxha pro vokuese.

Vetëm në bekini, ajo nuk ka hezituar ta ekspzojë trupin e saj fantastik. Edhe pse ka kaluar të 50-tat, trupi i Mihrije Brahës po duket si i një vajzë 20 vjeçare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *