January 31, 2023

Kryeministri i Malit të Zi, Dritan Abazoviq, ka reaguar pas marrëveshjes që e ka arritur me Kishën Ortodokse Serbe.

“Vazhdojmë, në fokus të një standardi jetësor më të mirë të qytetarëve”, ka thënë ai përmes një postimi në Facebook.

Por ndaj Abazoviqit ka nisur iniciativa për mocion mosbesimi.

Partia e Milo Gjukanoviqit është kundër kësaj marrëveshjeje dhe ka premtuar se Qeveria e re e Malit të Zi do ta pezullojë atë.

Kështu është e paqartë e ardhmja e Abazoviqit në krye të ekzekutivit të Malit të Zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *