June 4, 2023

“Vitet e humbura” ishte një ndër serialet turke që ka arritur nivele të larta të shikueshmërisë në kohën kur është transmetuar, për publikun shqiptarë ky serial u transmetua në ekranin e RTV21.

Në këtë serial tregohet historia e tre fëmijëve jetim të cilët bëhen shtyllë mbështetëse për njëri-tjetrin, deri në momentin kur fatii ndan dhe jeta e tyre merr kahje tjetër.

Të gjithë ata që e kanë shikuar serialin me siguri se i mbajnë mend aktorët që kanë luajtur rolet kryesore, në mesine personazhe kryesore ishte Yeşim Büber në rolin e “Ajlinit”.

“Ajlini” tani është në moshën 44 vjeçare dhe duket shumë ndryshe nga koha e këtij seriali.

“Ajlini” është e martuar me Mehmet Aksın dhe është nënë e dy fëmijëve.

Në vazhdim shikoni disa nga fotografitë për të kuptuar se si duket tani “Ajlini”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *