March 29, 2023

Arta Nitaj njihet për fotografitë e saj terheqese në rrjete sociale.

Bukuroshja kosovare gjithashtu njihet edhe për luksin e madh dhe udhëtimet e shumta që bën në vende mjaft luksoze, siç janë Dubai, Greqi.

Por kush ia bën këto foto kaq terheqese Artës, kjo e fundit ka rishpërndarë postimin e Stinës duke marrë kreditet për foton.

Me gjasë, vajzat kanë njëra-tjetrën përpos në pushime, edhe në realizimin e fotove nga këto udhëtime që gjithnjë marrin vëmendje të madhe, momentalisht, urojmë të shijojnë në maksimum Greqinë!.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *