June 4, 2023

Edhe pse nuk e kanë pranuar ende publikisht, Bora dhe Donaldi janë kapur mat disa herë nën shoqërinë e njëri-tjetrit.

Ledri do ketë një shtëpi të re në “PCC”, krahas shtëpisë në një prej lagjeve elitare të kryeqytetit, ku jeton me partneren, vajzën dhe dy prindërit.

Lajmi është bërë i ditur nga kompania në fjalë!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *