March 29, 2023

Një qytetar nga Shqipëria është bërë viral në rrjete sociale për shkak të një deklarate interesante për Kosovën.

Ai tha se është i gatshëm për ta dhënë jetën për Kosovën.

“E jap jetën për Kosovën. Shqiptarin e Kosovës duhet me e mbrojt si vëllain tënd. Nëse Kosova ka nevojë do të shkoj të luftoj për të mbrojtur shqiptarët. Vëlla e kena shqiptarin e Kosovës. I pari do të jem që do të çoj nipërit dhe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *