March 29, 2023

Ishte në qendër të mediave rozë gjatë tërë kësaj kohe.

Fjala është për biznesmenin Fisnik Syla, i cili mori këtë vëmendje fal ish-bashkëshortes së tij Fjolla Morina.

Në rrjete sociale, Fisniku, ishte mjaft aktiv ku në shumë raste edhe ‘thumboi’ Fjollën.

Mirëpo siç duket këta ‘thumba’ Fisniku i la pas dhe filloi lidhjen e re, të cilën e konfirmoi me anë të një postimi./lajmi.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *