March 29, 2023

Do te mahniteni kur ta shikoni shtëpinë e Sinan Hoxhës dhe Andrras, ja si duket nga brenda (VIDEO)

Gjithçka në shtëpi rrotullohet rreth Ansit, ai është qendra e shtëpisë, buzëqeshja e mëngjesit dhe e darkës dhe çdo gjë tjetër kalon në plan të dytë.

Këtë herë, Sinani dhe Andrra kanë folur për jetën e tyre të re brenda mureve të shtëpisë, po ashtu treguan edhe shtëpinë e tyre luksoze.

Këngëtari Sinan Hoxha është treguar një romantik i vërtetë me bashkëshorten e tij, Andrrën.

Ai ka shpërndarë në InstaStory momente nga darka , që mesa duket çifti e ka kaluar pranë oxhakut të banesës së tyre.

Gjithçka duket e kuruar deri në detaje, për një natë të paharrueshme, por ajo që bie në sy është shtëpia e çiftit e cila lë pa fjalë.Me siguri Andrra do ta ketë pëlqyer këtë surprizë kaq të bukur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *