March 28, 2023

“Qëndro o Kryeministër!

Qëndro o Albin Kurti!

“Qëndro o Kryeministër!

Qëndro o Albin Kurti!

Rreth vetes i ke, dhe të mjaftojnë, të gjithë ata që të duhen, të gjithë ata që e duan Atdheun kur ka nevojë të duhet!

Qëndroi gjer në fund besnik hapit tënd të guximshëm, qëndroi stoikisht atij hapi, që vetëvetishëm, i mbylli të gjitha shtigjet e prapakthimit – për ty dhe për Popullin Shqiptar…

Qendro se jemi me ty o Kryeministër, Albin Kurti!!!”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *