March 29, 2023

Sali Rexhaj, i cili e ka njohur personalisht të ndjerin Tahir Zemaj, ka reaguar pas dhunës së ushtruar nga ana e sigurimit ndaj pjesëtarit të FSK-së në një diskotekë në Gjilan.

Ai ka treguar se si Tahir Zemaj i kishte rrahur në vitet e 80-ta disa pjesëtarë të sigurimit në një diskotekë.

“Një rast i tillë ka ndodhur në vitet e 80-ta në Zajeqar, ku shërbente si oficer Tahir Zemaj i cili ishte kujdestar i kazermës dhe në një diskotekë ishte rrah një ushtar dhe me të marrë vesh kujdestari Zemaj i mori me vete 100-200 ushtarët më të mirë dhe shkoi në diskotekën ku e kishin rrahur ushtarin, dhe i rrahu të madh e të vogël që ndodheshin aty.

Në krejt vitet sa ka shërbyer Tahir Zemaj, asnjë ushtar nuk ka pas guxim me e prek dikush me dorë”, ka treguar Sali Rexhaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *