March 29, 2023

Asmablisti në Kuvendin Komunal të Podujevës, Pajtim Hodolli ka reaguar për situatën e krijuar në veri të vendit.

Sipas tij, nëse është e nevojshme i gjithë populli duhet që të shkoj në veri të vendit, që të mos ndodhë bllokimi i asaj pjese të Kosovës.

“Veprim i drejtë për vendosjen e reciprocitetit me Serbinë. Tash 10 vite ka qenë shumë e vështirë vendosja e doganave, ku si pasoj e kësaj humbi jetën edhe heroi i Kosovës Enver Zymberi, por, as sot nuk është e lehtë.! Nëse është nevoja, krejt populli duhet me shku atje dhe mos me leju një grusht serb me blloku vendin. Uroj që qeveria të mos lëshoj pe.!”, ka shkruar ai në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *