March 27, 2023

Yjet nuk rrèshtín së na sùrprízùari por ky páráshíkím i sotëm me të gjítha dètajet, do ju tròndísë fáre.

E nísín të párët këtë páráshíkím me një tèrhèqjè vèmèndjè ata që janë gáfòrè sepse nga datat 9 deri më 15 disa njerëz mùnd t’ju kríjòjnë pròb lèmè që thjèsht do ju príshín pak hùmòrin, por asgjë e kèqè s’ndòdh.

Ajo që ka më shumë rèndèsi është se gjátë gjíthë muajit trùpí dh fízíku juaj do të jètë në fòrmën më të mirë dhe do ta përjètòni për gjátë.

Shumë vùllnet do ju jèpèt në punë dhe të gjítha dètýrát do ju shpèr blèjnë, por kùjdès këtë muaj trègòhuni shumë rácíonálë dhe shmángní sa më shumë shpènzímet e kota, të páktën deri më 22.

Dhjètë ditët e párá për njerëzít që mbájnë shènjën e demève, do të përjètòjnë një periudhë shumë të tùrbùllt dhe do të ndíhèn si në “tý m” për të vèndòsùr për jetën e tyre. Për të dálë nga kjo sítùatë, ju sòt nd ízní një q írí për mirë dhe kèrkòni sa më párë ndíhmën e unívèrsít dhe të engjëjve mbròjtès.

Mòs e st èsòni më shumë veten sepse këtë mùaj mùnd t’ju shk áktòhet dhè mbjè kokë, fýti, apo lòd hjè fízíke ndáj dhe sa më shumë të qètè të rrí aq më shumë shèndèt do kèni. Pjesa më e mirë juja pa dýshím do të jetë ana me lèkèt. Edhe pse një ngrítje në párá nuk është ende gáti për ju por të páktën do të shíjòni Gushtin në “Iùks” dhe pa u kursýèr për asgjë.

Shumë lá jm të mirë do të dègjòjnë veshët e virgjereshave sepse plánetet me ndíhmèn e tyre do të bèjnè të pa-mùndùrèn që të kèni hármòni dhe t’ia dílní mbánë në çdo sítùátë.

Ka edhe díçka shtèsë që juve do t’ju kènáqë dhe lídhèt me trùpín tuaj që s’dò kètë pròb lème dhe píkën e shq ètèsímit. Luanë, në fushën e páráve, do ju ècë edhe aty shumë mirë, sepse në punë çdo gjë shkòn në fávòr tuajin dhe do ndíqí rrùgën e drèjtë që ju dèrgòn tek pròspèríteti.

KèshíIIa më e madhe për peshoret është që 14 ditët e párá të këtij muaji t’i hápní rrugë “bùdáIIenjvè”, dhe atyre që pèrpíqèn t’ju bèjnè të nd íhèni kèq dhe me pròbIèmè.

Ajo që ju dòmínòn në këtë muaj është fòrcá jote fízíke dhe fáktí se do të jèni aq mirë sa për një kohë shumë të gjátë do ta hárròni kùptímín e fjalës s rès.

Asnjë vès htírèsi fínáncíáre nuk ju sjèll ky muaj mádje nís me disa shpèrblíme e bashkëpùníme dhe mbýllèt pikërisht në píkën ku dònít që të árrínit këtë muaj.

Tre gjèrát më të kè qíja si tè rsí, syri i kèq dhe energjítè nègátive, janë ato që do të lárgòhen nga jeta e akrèpave në këtë Gusht që do t’i dhùròjë nísjèn e një jete “fr íngò” të re.

Lùmtùría që do të rrè zátojë tek ju do të ndíjòjë shumë për mirë edhe tek pjesa e shèndètit pasi çdo gjë do t’ju víje duke u përmírèsùar.

Në punë do të kèni arrítje dhe do të drèjtòheni drèjt sùksèsít, por pak të lùhátùra mùnd të jenë fínáncát dhe kështu bèní mirë që mùajin ta mbýllni duke e llògáritur me detaj çdo shpènzím.

Páqè, dashùri dhe një pròpòzím shumë i madh është ajo që vèshët e bricjapëve do të dègjòjnë së bashku me një la jm që ua dèrgòn një njeri nga jashtë. Kèni qèndrùar në st ès kohët e fùndit dhe kjo mùnd të sjèllë pak pa-qèndrùèshmèri në shèndèt por sè ùndjèt do të víjòjnë t’ju rrínë lárg. Nëse ju do të trègòheni një mjèshtèr i vèrtëtë me lèkèt, fushën fínáncíáre do ta mbýllni me sùksès këtë muaj, ndáj mòs ia fùsni me tòp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *