March 29, 2023

Çifti Donald Veshaj dhe Bora Zemani tashmë janë të pandarë me njëri-tjetrin, dhe duket se nuk i fshihen më askujt.

Madje lidhja e tyre tashmë është bërë shumë e ngushtë, aq sa dhe pushimet tashmë po i kalojnë sëbashku me familjarët e tyre.

Së fundmi dyshja Donald-Bora janë fotografuar në jug të vendit, ku bashkë me ta ka qenë edhe vëllai i tretë i familjes Veshaj, Mario, si dhe vëllai i Borës.

Pas një dreke në një restorant diku në jug, familja Veshaj-Zemani kanë zgjedhur të bëjnë dhe një udhëtim të këndshëm në det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *