January 28, 2023

Janë tronditëse faktet e publikuara pas krimit në familjen shqiptarë në Greqi ku burri 51-vjeçar vrau gruan me thikë në Zakynthos.

Për këtë ngjarje tronditëse ka reaguar edhe djali i tyre 20-vjeç.

“Faji është i yni sepse nuk kishim marrë masat e nevojshme. Ky ishte gabimi më i madh i ynë. Unë dhe nëna ime folëm për këtë.

Ajo ishte nëna perfekte, mua më vjen keq për vëllezërit e mi dhe duhet të gjejmë sa më parë një zgjidhje”, ka thënë mes të tjera djali.

Kujtojmë se 51-vjeçari u arrestua nga autoritetet greke, ndërsa dëshmoi se aktin e rëndë e ndërmori pasi sipas tij gruaja e tradhtonte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *