March 24, 2023

Lëkundje të tokës janë dëgjuar sot në Kosovë.

Sipas faqes evropiane EMSC, lëkundjet e tokës janë ndjerë në rajonin e Ferizajt.

Sipas EMSC tërmeti thuhet të ketë qenë 2.9 shkallë të Rihterit, dhe 18 kilometra në jug të Ferizajt.

Lëkundje të tokës janë raportuar edhe në Maqedoninë e Veriut dhe Serbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *