June 4, 2023

Bòra Zemani është padyshim një nga mòd eratòret më të pëlqyera e kòmentuar shpesh si nga ana pròfesiònale ashtu dhe private.

Ajò shkëlqeu gjatë prezantimit së fundmi të festivalit ‘Kënga Magjike 2018’ krah Ardit Gjebreas.

Megjithëse të gjithë e njòhim si Bòra Zemani në një intervistë për ‘Revistën Class’ ajò ka treguar se në fakt emri i saj është Bòrana dhe pas këtij emri qëndròn një històri tepër e veçantë.

Tashme Bòra eshte mòd eratòre e njòhur e emisiònit me te ndjekur Perput hen

Duke qënë se ka lindur në janar mamaja e Bòrës kishtë parë në atë kòhë në ‘Teatrin e òperës dhe Baletit’ òperën shqiptare

‘Bòrana’ dhe nga kjò vepër ishte frymëzuar për t’ja vendòsur emrin vajzës së saj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *