June 4, 2023

Lëvizja Vetëvendosje, përfshirë edhe kryeministrin Kurti si dhe disa ministra e deputetë, kanë organizuar sot një takim në Prishtinë me mërgimtarët.
Në mesin e shumë të pranishmëve, ishte edhe një adhurues i flaktë i kryeministrit Kurti, shkruan lajmi.net.

Në tubimin e VV-së, u shfaq edhe mërgimtari që ka tatuazh në dorë fytyrën e Kurtit, të shoqëruar me një thënie të tij.

“Unë kurrë nuk mbijetoj. Unë jetoj fuqishëm”, është thënia e Kurtit të cilën ky mërgimtar me shumë krenari duket se e shfaq në dorën e tij në foton që ka publikuar Vetëvendosje në Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *