March 28, 2023

Adrola Dushi, është njëra nga personazhet më të komentuar në mediat rozë. Që kur i shpall më e bukura e Shqipërisë, asaj iu hapën dyert që suksesin e saj ta shtrijë përtej kufijve shqiptar.

Tani, jeta e saj profesionale është mes Shqipërisë dhe Amerikës, vend në të cilin ajo punon dhe mundohet ta rrisë djalin e saj siç është më së miri.

Në shumicën e kohës, Adrolën jemi mësuar ta shohim me grim të rëndë dhe në pasarela, mirëpo ajo edhe në jetë të përditshme është një femër shumë e bukur.

Se fundmi, Adrola ka mahnitur të gjithë me veshjen e saj, e veshur me fustan të kuq e të shkurt, Adrona shfaqet një bukuroshe e vërtetë. Në këtë fustan të ngushtë ajo ekspozon linjat e saj përfekte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *