June 4, 2023

Ne mëngjesin e hershëm të ditës së pardjeshme raportoi për një a’ksident të rëndë në magjistralen Prishtinë-Podujevë, ku si pasoj mbetën të v’dekur dy mërgimtar dhe u l’ënduan rëndë dy fëmijët e tyre.

Nga burimet u mësua se v’iktimat e këtij a’ksidenti ishin Shemsedin Sopaj e Mirvete Sopaj e që kishin prejardhje nga Komuna e Malishevës.

Ndërsa, Dje rreth ores 18:00 vi’ktimat e këtij a’ksidenti tr’agjik, u përcollën për në banesën e fundit.

Të pranishëm në ceremoninë e v’arrimit ishin një numër i madh i qytetarëve e familjarëve, të cilët ndanë dhimbjen së bashku me antarët e familjeve të v’iktimave, për të cilët u raportua gjendja e rëndë p’siqike pas t’ragjedisë ku humbën dy të dashurit e tyre.

Ne iu sjellë pamje nga ceremonia e varrimit:

Gjithashtu eshte siguruar edhe një moment mjaft të rëndë ku shihen prindërit e v’iktimave teksa shohin për herë të parë pas ak’sidentit, trupin e fëmijëve të tyre.

Pamjet mund ti ndiqni ketu: LINKUVIDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *