December 2, 2022

Rita dhe Fidani janë një nga çiftet më të dashura të publikut shqiptarë, dyshen i bashkoi muzika dhe pikërisht në një nga videoklipet e tyre këngëtari Gashi i propozoi martesë Ritës, dhe kjo e fundit e pranoi me tërë buzëqeshje.

Momenti romantik ka tre vite që ka ndodhur, por ende nuk u kurorëzuan dhe si duket ka mbetur edhe pak kohë.

Në një intervistë për “Prive”, çifti u pyetën se kur do të bëjnë dasmë dhe përgjigja e Ritës ishte goxha dyshuese.

“Edhe unë po e pyes Fidanin kur po hymë në mes të çifteve në dasma dhe po më thotë që pasi ti martojmë këta, e po më duket që pas sezonës”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *