March 29, 2023

Brad Pitt poses in the press room at the Oscars on Sunday, April 25, 2021, at Union Station in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello, Pool)

Ashtu si e miqtë tuaj mund t’ju kenë lidhur me dikë që e njohin, ashtu edhe Brad Pitt ia ka lënë jetën dashurisë në duart e miqve të tij. Pavarësisht se sa një nga beqarët më të kërkuar të Hollivudit, sado absurde të duket, dëshiron të gjejë një të dashur, ai nuk mundet.

Ai nuk është i dhënë pas aplikacioneve për takime dhe nuk është në disponim të dalë për të bërë një njohje të re vetë. Kështu, ai iu drejtua “recetës” së vjetër.

“Miqtë e tij kanë rregulluar një takim për të. Kjo është mënyra e vetme që ai të takojë dikë, sepse ai nuk shikon në aplikacione takimesh apo nuk shkon në bare. Asgjë serioze nuk ka ardhur ende, por ai duket shumë më i hapur ndaj idesë për të pasur përsëri dikë të rëndësishëm në jetën e tij, që është një hap i madh. Divorci i tij ishte shumë i dhimbshëm, por ai është shëruar shumë dhe me të vërtetë duket se ndihet mirë”, tha një burim i afërt me Pitt për HollywoodLife.

Brad Pitt poses in the press room at the Oscars on Sunday, April 25, 2021, at Union Station in Los Angeles. (AP Photo/Chris Pizzello, Pool)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *