May 28, 2023

Arbana Osmani ka bërë së fundmi një bisedë virtuale me ndjekësit në rrjete sociale, ku mes të tjerash një prej tyre i ka shkruar: E ke lënë Xhemin pas dore fare.

Mirëpo, moderatorja ka zbuluar se është Xhemi ajo që e ka lënë pas dore pasi ka ikur në Milano me një shoqe të re. “Xhemi është momentalisht në Milano, me një shoqe të rë, shopping dhe dining nëpër vendet ku do të shkonim bashkë… kush ka lënë pas dore kë”, ka shkruar Arbana.

Xhemi i është përgjigjur duke postuar foto me shoqen e saj të re, teksa Arbana ka shtuar: E ka gjetur dhe shumë më të bukur se unë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *