June 4, 2023

‘Mirage’ këtë sezonë erdhi me materiale të shumta nga shoubizi vendor.

Edhe këtë sezon u transmetua rubrika “Kë Zgjedh”, ku njëri nga protagonist ishte këngëtari Robert Berisha.

Roberti u detyrua të bënte zgjedhjen e tij për disa nga fytyrat publike dhe personat e tij të dashur.

Berisha, u pyet edhe se kë zgjedh mes Norës dhe Erës.

Mes dy motrave Roberti zgjodhi Norën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *