March 29, 2023

Angelina Jolie ka dalë të enjten nga aeroporti “ Heathrow” i Londrës me djalin e saj 18-vjeçar Pax, e veshur me veshjen më të mirë të udhëtimit që mund të imagjinohet: pizhamet.

Aktorja demonstroi saktësisht se si t’i bënte veshjet e natës të përshtatshme për ditën, duke kombinuar pizhamën e saj komode ngjyrë kafe mëndafshi me shapkat “Valentino” dhe syze dielli aviator.

Aktorja nuk është ylli i vetëm që kohët e fundit ka përdorur pizhamet si veshje për të dalë. Selena Gomez kohët e fundit veshi një palë pizhame “Louis Vuitton” në Paris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *