March 29, 2023

Katër administratorë të bizneseve në plazhin e Gjipesë në Himarë janë pr oceduar pen alisht nga Po licia, pasi kishin vendosur çadra dhe shezlongë pa leje, duke zënë hapësirën publike.

Siç shihet dhe nga pamjet e shperndara nga p ol icia e shtetit, plazhi tashmë është publik dhe atje janë vendosur turistët me çadra kampingu.

Shërbimet e Pol icisë Himarë, në bashkëpunim me Poli cinë Bashkiake, kanë liruar hapësirën publike, duke hequr 130 çadrat dhe shezlongët që ishin vendosur pa lejen përkatëse, në plazhin e Gjipesë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *