December 4, 2022

Mëngjesin e hershëm të ditës së djeshme u raportua për një aksident të rëndë në magjistralen Prishtinë-Podujevë, ku si pasoj mbetën të v dekur dy mërgimtar dhe u lënduan rëndë dy fëmijët e tyre.

Nga burimet e veta, Demos mësoi se vikt’timat e këtij aksidenti ishin Shemsedin Sopaj e Mirvete Sopaj e që kishin prejardhje nga Komuna e Malishevës.

Ndërsa, para pak çastesh vik’timat e këtij aksidenti tr’agjik, u përcollën për në banesën e fundit.

Të pranishëm në ceremoninë e varr’imit ishin një numër i madh i qytetarëve e familjarëve, të cilët ndanë dhimbjen së bashku me antarët e familjeve të viktimave, për të cilët u raportua gjendja e rëndë psiqike pas tragjedisë ku humbën dy të dashurit e tyre.

Ne iu sjellë pamje nga ceremonia e varritmit:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *