June 4, 2023

Egli Tako është përgjigjur për ata që e pyesin vazhdimisht se kur do martohet me Olsi Bylykun. Ajo ka publikuar në Instastory një postim ku shkruhet deklarata e aktores Zendaya, e cila shprehet se mosha 25-vjeçare nuk është koha për martesë, por për sukses.

E pyesin kur do martohet me Olsin, Egli: Kur je 25 nuk mendon martesën,

“E dashur shoqëri, 25 është mosha për të arritur suksese dhe për të qenë e pavarur, jo për tu martuar”, shprehet Zendaya, deklaratë e postuar dhe nga Egli, e cila shkruan: “Për të gjithë njerëzit që pyesin rreth martesës”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *