March 24, 2023

Eixhel Shkira u bë e njohur për publikun shqiptar, pas hyrjes së saj në Big Brother Albania Vip.

Jo vetëm për famë, Einxhel ia pa hajrin Bigut edhe për jetën sentimentale, pasi e gjati dashurin tek dj i njohur kosovar, Dagz.

Ata sic duhet janë në kulmin e dashurisë. Por, para Bigut, në një emision të publikuar nga autorja e emisionit Përputhën, Olsa Muhameti, kjo e fundit ishtë berë ‘m site’ në një pëlqim në mes të Einxhel dhe Atdhe Xharavina, ku iu ndreqi punë të dalin për kafe.

Ndryshe Atdheu u bë i famshëm, fal Olsës, pasi e beri pjesë e Përputhën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *