March 29, 2023

Donald Veshaj dhe Yll Limani shihen shpesh në shpoqërinë e njëri tjetrit.

Ata nuk kursejnë as imazhe për ndjekësit e tyre të shumtë.

Së fundmi Ylli na befasoi me një video. Ai shihet duke e puthur në kokë Donaldin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *