March 29, 2023

Çifti nga Malisheva, Shemsedin dhe Myrvete Sopaj, këtë mëngjes kanë mbetur të vdekur si pasojë e një aksidenti të rëndë në magjistralen Prishtinë – Podujevë.

Bashkë me fëmijët e tyre, ata po vinin për pushime nga Sllovenia në Kosovë, ku sot rreth orës 4:40 të mëngjesit vetura e tyre u aksidentua me një autobus.

Nga ky aksident të lënduar kanë mbetur dhe fëmijët e çiftit, të cilët kanë marrë trajtim në emergjencën e Prishtinës.

GazetaDemos mëson se Shemsedin Sopaj është djali i xhaxhait të dëshmorit Hysen Sopaj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *